The C-ALearn project comes to an end!

En wat was het ongelooflijk gaaf! In totaal 3 volle weken bezig zijn met internationaal ondernemersschap, internationalisering en werken op een internationale arbeidsmarkt!

In vogelvlucht:

  • Week 1, in Hengelo!
    De buitenlandse studenten leren kennen en hopen dat de klik er is­čĄ×­čĆ╗ Die was er; en hoe! Ook begonnen we hier met brainstormen over onze #businesscase. Op donderdag mochten wij presenteren voor een jury voor een investering in het bedrijf!
  • Week 2, in Kufstein!
    Doorwerken aan onze businesscase. We kenden elkaar dus op 1 lijn lagen we wel! Inspiratiesessies over VR en #marketing bij de WKO Ober├Âsterreich! Wat een ervaring. Hulp van professionals om ons idee verder vorm te geven.
  • Week 3, in Velbert!
    Financi├źn, wat kost het jou eigenlijk om break-even te draaien? En hoe zet je dit om in profit? Dit was erg gaaf en gaf zo veel inzicht in waar je mee bezig bent geweest. Aan het einde groots pitchen en daar is een winnaar uitgerold.

Overkoepelend deden we iedere week een Lego-game. Week 1 was dit aftasten, week 2 gingen we het proces versnellen en week 3, jawel, hebben we geld toegevoegd!

Kort samen gevat, wat een geweldig leerzaam proces en #project! Dan heb ik het nog niet eens gehad over het Engels praten en de persoonlijke ontwikkelingen…

Organisatie, bedankt! Ik zou weer volmondig JA zeggen als er weer zo’n project gedaan wordt door Erasmus+.

Jesse Wissink, deelnemer C-Alearn